Services

RedRiver Consulting and Software


Services


Våra tjänster


Våra tjänster

Konsulttjänster

Våra konsulter har spetskompetens inom .NET-ramverket och C#.Vi levererar löpande stöd åt flera av Sveriges största företag och offentliga myndigheter.

Webbutveckling

Våra konsulter har över 20 års samlad erfarenhet av att ta fram lösningar för webben, från klassiska hemsidor till appar

Systemutveckling

Skräddarsydd systemutveckling för webb eller klassiska klientsystem.

Projektledning

Projektledning inom webb- och systemutvecklingsprojekt, ledning och stöd, informationshantering, kravställning, Scrum master

Engagemang, kvalitet och personlig serviceDigitaliseringen av samhället ökar för varje år. Behovet av kvalificerade utvecklare som kan leverera morgondagens IT-tjänster är enormt. Både företag och myndigheter kommer behöva göra allt för att hänga med i denna utveckling. Utvecklingen går från äldre klientsystem till molntjänster, Internet of things (IoT) och webbaserade appar för alla typer samhällstjänster.


RedRiver har över 30 års samlad erfarenhet inom system- och webbutveckling inom Microsoft .NET ramverket och agila utvecklingsmetoder som t.ex. Scrum.  Vi drivs av tanken på att leverera framtidens digitala lösningar och känslan av att svara upp mot konkreta behov som ger ett tydligt mervärde. Vi tar fram anpassade IT-lösningar och levererar löpande stöd åt flera av Sveriges största företag och offentliga myndigheter.


Våra ledord är kundengagemang, kvalitet och personlig service. Tillsammans med er tar vi fram den IT-lösning som passar just er organisations behov och förutsättningar allra bäst, tillsammans genomför vi er digitaliseringsresa.

 

Vi finns i Stockholm men svarar på offerter och utför uppdrag över hela Sverige.

Tveka inte att hör av er inför er nästa IT-utmaning.

CONNECT WITH US


Follow Us On Social Networks


RR Consulting and Software AB+46 733 400 407